Verlichting van pijnklachten met triggerpoint-therapie in Amstelveen

Contact

Bij Mensendieck-praktijk de Keyzer in Amstelveen zijn we gespecialiseerd in beweging, gewrichten en spieren en de verscheidenheid aan mobiliteits- en pijnklachten die daaruit kunnen voortkomen. Pijnklachten in het hoofd, de nek, de schouders en de rug worden in veel gevallen veroorzaakt door de opbouw van spanning en verkramping in de spieren en gewrichten. Een van de therapieën die we aanbieden om die verkrampingen en de pijn die daarvan het gevolg is op te lossen is triggerpoint-therapie. Hieronder leest u meer over deze effectieve therapie. Maak vandaag nog een afspraak door contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Meer over triggerpoint-therapie

Veel klachten die veroorzaakt worden door problemen in gewrichten en spieren kunnen door triggerpoint-therapie positief beïnvloed worden. Door druk te geven op bepaalde punten van pijnlijke gewrichten en spieren kan de aanwezige pijn worden vermindert en verlicht. Doordat de pijn afneemt, worden de bewegingen in de gewrichten en spieren hersteld. De mobiliteit neemt daardoor toe en de beweegfuncties in het dagelijks leven worden genormaliseerd.

Klachten die verholpen kunnen worden zijn onder meer:

  • Hoofd- en nekpijn

  • Nek-, schouder- en armklachten

  • Rugklachten

  • Klachten in de benen

  • Bekkenklachten

Of triggerpoint-therapie geschikt is voor úw klacht, moet blijken tijdens het onderzoek bij uw eerste afspraak bij Mensendieck-praktijk de Keyzer. Onder leiding van ervaren therapeute Maureen de Keyzer wordt een behandelplan opgesteld dat is afgestemd op uw specifieke situatie. Neem voor meer informatie over onze therapieën of om direct een afspraak te maken vandaag nog contact op met onze therapeute.

Neem contact op